Terug naar overzicht

ESF organiseert een tweede ronde van oproep lokale partnerschappen voor jongeren

Na de goedkeuring van de lokale partnerschappen uit de eerste ronde (oproep 510) lanceert ESF een nieuwe oproep om lokale partnerschappen voor jongeren te vormen op plaatsen waar nog blinde vlekken zijn vastgesteld in de dienstverlening naar (kwetsbare) jongeren (oproep 528).

De doelstelling is ongewijzigd gebleven. Ze zijn op zoek naar nieuwe bottom-up initiatieven die partnerschappen op lokaal niveau tot stand brengen en die de effectiviteit van de begeleiding en ondersteuning van (kwetsbare) jongeren vergroten.

Alle informatie vindt u in de subsidiefiche in Subsidiemanager: ‘Oproep 528: Lokale partnerschappen ter verhoging van de effectiviteit van de begeleiding en ondersteuning van (kwetsbare) jongeren’.

De deadline om in te dienen is 15 februari 2021. U kan in aanloop naar de deadline nog een infosessie over deze oproep meepikken op 12 januari 2021. Tijdens deze sessie worden de belangrijkste elementen van de oproep overlopen en krijgt u de kans om vragen te stellen.

Inschrijven kan hier: https://www.esf-vlaanderen.be/nl/evenementen/infosessie-528-lokale-partnerschappen-voor-jongeren-tweede-ronde-blinde-vlekken-0

Deel dit nieuwtje