Terug naar overzicht

Ondersteuningstraject duurzame projecten in het Zuiden (Vlaams-Brabant)

Bent u een vereniging of ngo uit Vlaams-Brabant? Dan zag u ongetwijfeld de subsidie ‘Duurzame Klimaatprojecten in het Zuiden’ al passeren. Maar had u graag hulp gehad bij uw aanvraag of heeft u een goed projectidee dat u graag wil uitwerken? Dit ondersteuningstraject zet u op weg.

Online adviesmomenten

Een online adviesmoment duurt 45 minuten. U kan kiezen uit twee dagen:

  • Woensdag 9 december 2020 tussen 16 en 22 uur
  • Zaterdag 12 december 2020 tussen 9 en 14 uur

Digitale vorming

Daarnaast is er ook een digitale vorming 'Hoe schrijft u een goed projectdossier?’ voorzien. Tijdens deze vormingssessie leert u de kneepjes van het vak om een helder en transparant aanvraagdossier te schrijven. Naast de basistheorie krijgt u enkele interessante voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt toegepast op het nieuwe subsidiereglement voor duurzame klimaatprojecten in het Zuiden. Deze gaat door op donderdag 10 december 2020 van 19:30 tot 21:30 uur.

Voorwaarden subsidie

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet uw klimaatproject in het Zuiden een bijdrage leveren aan het behalen van een of meer duurzame klimaatgerelateerde ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's). Het subsidiebedrag bedraagt minimaal 15.000 en maximaal 30.000 euro en bedraagt maximum 75% van de aanvaarde begroting van het project. Indienen voor projectjaar 2021 kan nog tot uiterlijk 10 januari 2021.

 

Schrijf u hier in voor een online adviesmoment of voor de digitale vorming.

Deel dit nieuwtje