Terug naar overzicht

Populair in Subsidiemanager: Buurten op den Buiten

Met de oproep “Buurten op den Buiten” ondersteunen de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij bewoners die een concreet project willen realiseren voor hun buurt of dorp met landelijk karakter. Het gaat om projecten die de kwaliteit van het leven in een dorp of buurt verbeteren en de contacten bevorderen tussen buurtbewoners.

 

Voor wie?

  • Buurtbewoners die zich verenigd hebben in een formele vereniging of een informele groep (feitelijke verenigingen zoals een burengroep, buurtcomité, …);
  • Lokale organisaties of verenigingen die een activiteit ontwikkelen samen met bewoners en waarbij de activiteit niet beperkt blijft tot de leden van de vereniging;
  • Lokale besturen die samen met buurtbewoners een dynamiek op gang willen brengen en concrete dingen realiseren. Hierbij is het cruciaal dat bewoners reeds bij de uitwerking van het idee actief betrokken worden.

 

Weetje

Deze subsidie blijkt populair te zijn in Subsidiemanager! U herkent ze aan de gele button.

Heeft u interesse in deze subsidie, net zoals andere Subsidiemanager gebruikers? Markeer deze dan als favoriet of maak meteen een dossier aan.

 

Deadline

Indienen kan nog tot en met 4 maart 2021.

Deel dit nieuwtje